GODNATT

Imorgon 08.30 är det föreläsning: Teorier om lärande

Spännade!

Tisdag



Detta är mitt schema!! Lite lagom faktiskt. Det är väldigt mycket läsande så alla lediga stunder lär behövas. Det finns även en baksida men den återkommer vi till senare!



Hhahahhaha jag är en lat liten slusk. Hehe har inte orkat diskat middagen sen igår... Nu ska jag iväg på stan så det hinns inte med. Men får väl fixa det när jag kommer hem.

Morgondagens to do list

- Kliva upp i tid

- Tvätta håret

- Besöka staden där grenuttag, nagelklippare och säkert något jag glömt ska köpas.

Sedan är min dag öppen! Den vanliga frågan som återkommer är

"Vad ska jag äta till middag?"

Just nu är det mest så att jag äter upp saker innan det blir för gammalt. Men det blir väl alltid något till slut.

Umeå school of education

Nu är det på riktigt.

I'm on the university train and I love it (borde kanske tillägga att jag inte haft någon riktigt lektion än men ändå).

Tillskillnad från gymnasiet då det var strul med dom flesta ämnen samtidigt så kan jag nu fokusera på ETT som är lite lättare att förstå än Newton och pojkarna. Samtidigt så tackar jag min lyckliga stjärna för att jag har gått natur för jag tror jag kommer få väldigt mycket gratis på rapportskrivingen och sånt.

Nu vill jag bara att allt ska komma igång så vardagsrutinen sätter sig. Spännande!

En liten update

Två dagars inspark är nu avklarade och imorgon börjar allvaret på riktigt. 13.00 börjar jag mitt liv som tidiga lärare. Känns bra! Tror jag!

Meeeeen dom säger att första halvåret är ganska tråkigt så det är bara att traggla på och sedan blir det kul. ÅH jobbigt!


 



Kung bild!


My crib

Jag lovade ju nästan bilder på mitt rum. So here we go med lite fula bilder på mitt rum som är allt annat än i topp form.



Mitt bor och mina två stolar. Om man kommer och hälsar på mig får man gärna ta med en egen stol.



Min elektronik. Just nu är allt fult med sladdar hit och dit men jag saknar ett uttag så det ska fixas så kommer allt bli bäst! Det lilla bordet (som jag älskar) använder jag till mycket. Egentligen ska det stå längs väggen med ljus på men det används under min vakna tid som databord.



Min bokhylla och en fotölj. JA det är kläder i fotöljen men det på golvet är mitt överkasst. Sängen blev inte bäddad idag. Hehe oppsi!



Min obäddade säng och mitt fantastiska bord.



This is were the magic happens.



Man bara måste älska färgen!!!



Lite grejs ovanför min diskbänk/spis. Detta går alltså att stänga igen till så varken diskbänken eller hyllorna syns. Mycket praktiskt då disken kan gömas väldigt effektivt.

Jag har även en toa med dusch. Men tänkte att den inte är så spännande. Meeen så här bor jag. Kul va?

Första inlägget från Umeå

Här sitter jag i ett litet rum i den fina staden Umeå. Om inte mitt internet hade varit så galet segt hade ni fått en bild på det. Meen så blir inte fallet. Kanske sen! Cliffhanger!

Jisses vad jag är nervös egentligen. Imorgon börjar jag på universitet. Då ska jag träffa mina nya klasskamrater och troligen nya vännder.

Jag tror jag vet någon som INTE kommer kunna sova inatt!

Ni får en favorit i repris på mig och Martina istället!
(Jag förstår inte hur ni kan ha glömt berätta att jag är väldigt osnygg och borde undvika kameran i största möjliga mån)


Det smyger sig på

Fram tills idag har allt varit lugnt. Jag har sett fram emot att flytta. Verkligen av hela mig. Nu idag så har jag fått en klump i magen och oftast i halsen av ren seperationsångest.

Kan inte sluta tänka med allt jag gör "Nu gör jag det här för sista gången på jätte länge". Skitjobbigt. Jag vet ju att jag kommer komma hem... Men det är ändå konstigt, långt och jobbigt.

Jag vet någon som INTE kommer kunna sova ikväll och som kommer vara aningens rödögd imorgon.

En dag kvar

Imorgon flyttar jag. Dom senaste dagarna har jag sagt hejdå till dom människor som betyder mest för mig och en del andra också.

Nu ikväll sa jag hejdå till mamma. Det var fan inte lätt. Usch. Fy. Hemskt.

Nej nu bölar jag snart...

Barnvakt

Tänkte att man ska väl blogga lite så där nu när det var två veckor sedan sist. Jag är barnvakt och den lille at the moment. Vi tittar på playhouse Disney. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!

Egentligen borjde jag göra mig iordning och packa lite grejer. Måste. smörja. händerna. och. fötterna.

Kanske tjäna ett pluspoäng hos Agnes och ge henne lite glass. Mohahahhahahahahhahahahhahahah!!!


Oh yeah - Yello

Haha tänkte lägga in följande låt i inlägget under men när jag fick syn på videon på tuben så hade jag inget val än att tillägna ett helt inlägg åt den. Älskar verkligen början! Den är bäst! ... Sedan händer det något. Något märkligt. Men underbart på något sätt. Hahahhahaha!


Gaaaah!

Klockan är nästan 20.00 vilket är jätte sent om man ska ta bussen till Uppsala för en romantiskt weekend mitt i veckan med sin pojkvän och man inte börjat packa än. Jobbigt!

Fråga 1: Varför har jag inte packat?
Jo jag har ätit middag och Anna kom hit med hund och barn så det blev fika och sånt.. Det är liksom inte bara att promenera iväg mitt i fikat liksom. Det går inte.

Fråga 2: Vad ska jag ha med mig?
Jag har inte en jävla aning. Vill lägga mig i fosterställning och grina lite. Tips???

Fråga 3: Vad ska jag titta på under tiden jag packar?
Det blir nog ännu ett avsnitt av How I met your mother. Det är bäst och jag älskar det. Jag ska gifta mig med Barney!


Det är så mycket man behöver

YES! Ikea är gjort! Jag och mamma har inhandlat ett helt kök... Typ. Två såna där stora kassar i plast kom vi hem med och en låda med tallrikar. Blir nog bra! Nu ska jag bara packa upp och börja använda skiten.

Det är sjukt mycket man inte tänker på att man behöver, som måttsats och potatisskalare. Saker som man använder ofta men tänker att dom bara finns där. Nu är jag på g i alla fall!

På fredag åker jag norrut för att ta en titt på mitt framtida hem. Spännade!

En liten pusselbit ska sättas på plats

Idag är det en sån där stor dag i mitt liv. Jag och moder ska åka till Ikea och inhandla lite nödvändiga grejer till min kära eh lägenhet är nog att ta i men rum i alla fall. Blir nog bra detta!!

Lite små rädd är jag. Hjälp!

Movie time

Hehe kollar på en sjukt roligt film! Älskar filmer med tonåringar som mest går ut på att dom har meningslöst sex eller inte får ligga. Denna rulle heter Extreme Movie och är fjantig, utan handling och helt underbar.


En trailer för hela filmen. Sämst kvalle!


Klart bästa scenen i filmen!!!


RSS 2.0