Onsdag

Idag har jag lyckats producera: ..... Ingenting. Jag har tvättat! Det är bra gjort! Om 20 minuter ska jag ner och hämta upp min tvätt.. Insåg att inte hinner diska innan det. FUCK!

Blir nog till att diska och städa ikväll! Sedan ska jag njuta av resten av min chokladkaka... Med apelsinkrokant. ÅH jag dregglar nästan.

Bland det finaste jag har



Det här är min kära vän Emelie. Vi lärde känna varandra när vi var 3 (eller var det 4?), skit samma det är så längesen så man minns inte. Vi började hos samma dagmamma, sedan blev det samma dagis, samma klass årskurs 1-9. Efter 3 år på skilda gymnasieskolor så har jag nu flyttat 4 timmar med buss ifrån henne.




Hon är helt galet snygg med sitt blonda hår och enorma bruna ögon! Det är tur att hon har en karl som kan försvara henne från påfluga grabbar nu när jag har flyttat och inte längre kan göra det!!



Hon har en röst som en gudinna och jag tycker (helt ärligt och trots att det inte är helt politisktkorrekt) att de flesta tjejer har en röst som gör att jag vill strypa dom. Men hennes! OH MY GOD! Jag måste erkänna att den gör mig ibland grön av avund, men då inser jag vilken tur jag har som får vara vän med någon med den rösten!!



Trots att hon är så här cool så vet jag att oavsett vilken tid och av vilken anledning jag ringer så kommer hon svara och vara där för mig. Vi har gått igenom så otroligt mycket under alla dessa år och jag tror gångerna vi bråkat går att räkna på en hand. Det spelar ingen roll om vi inte hört ett ljud i från varandra på två veckor så är det som om vi träffats igår när vi träffas.

Du är fan bäst!

Just nu vill jag ha:

1. En vetenskapligartikel så jag har något att skriva om.

2. Sushi

3. En städad lägenhet

4. Godis

5. En kram

Gillas skarpt



Beskåda denna skönhet som damp ner i min brevlåda idag! ÄLSKAR trycket så jäääävla snyggt! MUMS! Dock så hade jag önskat att den hade varit aningens större. Men man kan ju inte få allt för 64 kr!!

Zumba me baby

Okej, nu är jag hemma och äten så jag har energi nog att få ner några bokstäver i ett blogginlägg ingen ändå läser.

Zumba var sjukt kul! Men det var inte den där magin som jag förväntande mig efter att ha sett reklamen. Det är typ latinodans som man ska få ihop på stappliga ben. Ibland gick det inte ihop överhuvudtaget. MEN jag tror att om jag skulle gå några gånger till (vilket jag kommer göra) så kommer jag vara helt över när passet är slut. För det var riktigt jobbigt när man tog i och ansträngde sig.

Har även kommit på att jag kommer bli så rörlig i mina höfter så det finns inte. Kör ju mest på afro då man skakar rumpa hela tiden, zumba nu då där det också är massa rumpa och body balance där det också är massa höfrörlighet.

Fett nice!

Nu är det dags att försöka ta mig till duschen. Mina ben är lite ... trötta

ZUMBAAAA!

Idag ska jag på Zumba. Som i tv-shops Zumba! Det kan nog vara awsome och jätte fjantigt!

Hahahha nu har jag ätit ostmacka, en banan och druckit mjölk. Min andedräkt kommer vara underbar!

Åter till träningen. Jag känner mig sjukt ful idag så egentligen borde jag inte träna.. Det går aldrig bra då eller så går det askalas.

Återkommer med en recension efter träningen. Det är ju ändå ZUMBAAAA!


PRAKTIK PRAKTIK PRAKTIK

Första dagen på VFUn är gjort. Jag trivs som fisken i vattnet och är nog en naturbegåvning. Borde slippa gå hela utbildningen.

Blev kallad vuxen för en av dom få gångerna i mitt liv idag. Kändes bra!

Det är en stor dag imorgon

Imorgon ska jag ut på min första vfu (praktik med ett fräsigt ord). Jag är ännu inte helt säker på hur jag ska ta mig dit eftersom jag inte vet vart det ligger.... Självklart har jag en plan men det kan ju gå hur som helst när jag väl är på väg. Men allt löser sig!

Nu ska jag krypa ner i sängen efter min kopp varmchocklad. Det är min nya drog. Förra drogen var äppelbitar med kanel och socker, nu är det chocklad.

Time to sleep och drömma söta drömmar.



Min outfit inför morgondagens skola, måste ju ha passande kläder nu när jag ska bli lärare.

Gammal kärlek rostar aldrig

 

Beskåda mitt hår!!!! Jag vill bara ligga med det.
Färgade håret för typ en månad sen. Knappt... Tre veckor sen. Men nu är det fult och tråkigt igen.
Är väldigt sugen på svart igen... Känner mig hemma i mörkt hår.
Ska nog färga det när jag får pengar nästa gång. Fast inte svart utan nästan. En väldigt mörk färg.

ÅH SAKNAR MITT GAMLA! KÄRLEK<3

Tillbaka blick

Gick in på min gamla blogg och hittade lite gamla bilder! Inte så jätte gamla egentligen... Men tillräckligt för att det ska kännas kul. Tycker jag!!!



Jag på en taekwondo träning! Lägg märke till att jag är fläckig i pannan efter att jag har färgat håret. Sjukt snyggt!!!



Kanske inte var jordens vigaste men jag lova att det är betydligt värre nu... Betydligt.



C'est moi och mitt svarta hår. Gillar det lite granna.



Alltså det här är ju stört! Agnes är ju skitliten. En liten bebis! Hahahhahaha!



Jag hade under ett tag randigt och fläckigt hår när jag försökte blir osvart. Det var en spännande period i mitt liv.



Räknade matte.... Grisig matte. Derivata på bilden. Kass var jag!



Här tyckte jag att jag var lite små fräsig. Bandet Lillasysters autografer på MIN mage. fjortizbrud_91



Singeln som jag också fick signerad. Frågan är vad jag var mest stolt över? Hm...

Nu ska jag knata iväg till tvättstugan och vidare mot affären. MYS!

Söndag

Idag är det söndag och jag har haft ännu en dag som jag har varit så oproduktiv så det är inte sant. Skäms lite över mig själv meeen man måste få ha såna helger med.

Nu ska jag duscha innan det är dags att attackera tvättstugan. Kul liv!

Ensam i den svarta natten

Här sitter jag uppe och filosoferar om livet. Det är lite svårt att sova tidigt om man sover till två. Smart drag där! Men blir till att försöka komma upp imorgon eftersom jag ska upp gristidigt på måndag. Fyfan!

Har hittat en ny kärlek. Bartenderskolan som går på trean! Hahahahhahaahha så jävla blåsta människor det finns alltså. Tylösand och paradise kan slänga sig i väggen alltså!

Godnatt

Mitt misslyckande

Igår så tror jag min kamera räddade mig från ett väldigt osammanhängande inlägg. Jag skulle lägga in en bild på Elins muskelrygg men av en anledning som ännu är okänd så hittade jag inga bilder från tiden jag varit Umeå. Helt stört... Idag är dom där. Haha I say no more!



Detta är bilden i alla fall. Sånt där som blixt tänkte jag inte på. Men det är kul ändå. Heheeehehe!

Godermorgon

Här sitter jag i min säng! Hehehehhehehehehehhe!

Om en halvtimme börjar bolibompa på fyran! Hehehehhehehehehehehe!

För 23 timmar sedan ringde min väckarklocka för att jag skulle kliva upp! Hehheehhehehehehehe!

Är jag trött? Lite granna... Faktiskt inte så mycket som jag borde vara. Det kan bero på mitt adrenalinpumpande under super mario spelandet under efterfesten jag var på.

Älskar verkligen att dom kör Hitta hem på fyran. Det är så underbart när jag kommer hem och ska krypa ner i min sköna säng. Fy jag fryser. Nu ska jag fylla ett glas vatten och krypa ner under täcket. UNDERBART!

Första snön

Detta är första snön. Fast dagen efter det hade snöat. Förstår ni vad grejen är?! Detta är 16 timmar sen det slutade snöa. Tragiskt när man kollar datumet.


Det var is på vägen... Jag var livrädd när jag cyklade till skolan. Trodde jag skulle dö när cykelvägen blev isväg. Men som den krigare man är så överlevde jag!

Mina magiska köksfingrars senaste produkt

 

Jag är så jävla duktig! Beskåda mina hamburgare. Dessa har jag alltså gjort från scratch! Eller ja.. jag har inte bakat brödet, gjort dressingen, gjort osten eller odlat grönsakerna. Men jag har gjort själva köttet själv. Det tycker jag är duktigt gjort av mig eller har jag fel??

Goda var dom i alla fall. Mätt är jag nu. Köpte en avokado gjorde jag med men den var hård så den får jag njuta av en annan dag.


En del av min taniga kropp



Detta är min arm som jag nu har jag tränat i två dagar, i rad dessutom. När det gäller sånt här så vill jag se resultat på en gång. Om en vecka vill jag ha six pack och biffiga armar.

Lär inte hända. Men det är det jag vill och önska. Nu ska  jag sova och drömma om en slimad kropp!

(Tavlan hänger inte snett utan det är jag som är sne, ok?)

En liten fråga

Det är Vampire diaries på sexan. Dör lite. Vad skulle du välja?



Den här boken som jag måste läsa ut tills imorgon då jag har seminarium. Eller:



Denna man. Ignorera blixten i tvn. Det är snyggt. Han är snygg. Allt är snyggt där han är.

Den som spar han har

Hittade ett glas med mjölk som inte var flytande längre. Jag skulle ta en bild men min kamera var urladdad så jag orkade inte.

Lika bra

Idag är det ingen vanlig dag

Egentligen har skulle jag vilja ha en bild till detta inlägg. En bild som jag inte tagit från internet. Men jag har inte tagit någon bild... Mitt hem har hamnat lite i skym undan då jag haft lite annat att tänka på.... Så att säga...

Idag är det international Suit Up day! Jag trodde det inte skulle vara någon som skulle ha det utan bara dom jag pratade med igår. Idag när jag kom till skolan så var det MASSOR med folk som hade kavaj och vissa hade till och med kostym med snygga byxor och slips. Haha helt sjukt var det. Mötte två pers som det syntes att dom hade slips på sig på vägen hem. Sinnes! Men kul. Riktigt kul!

The father of Suit up day! Barney Stinson . Yeah!!!

Onödighetet

Idag råkade jag hälla i för mycket flingor i min yougurth. Det är inte så jätte mumsigt för det blir väldigt torrt. Men nu blir jag väl mätt i alla fall, right?

Sjukt opepp på skolan idag vill jag lova. Har inte sovit så där jätte mycket de senaste dagarna. Idag ahr jag ingen chans att sova heller... Så sjukt jobbigt! Det är ju min specialitet, eftermiddags sovningen.

Nej nu måste jag tugga vidare och dra på mig kläder det är ju international suit-up day idag!!!

Söndag

Idag är det söndag och alltså är det måndag imorgon. Tungt! Heldag på skolan vilket inte är helt okej. Idag har jag inte gjort någonting och lär inte kunna sova på ett tag då jag är helt under stimulerad. Men det löser sig! Det gör det alltid.

Dags att borsta tänderna och se ännu ett avsnitt How I meet your mother.

Musik explosion!



Hehe Lennart. Ska jag bli orolig för min kära fader? Måste spela den här för honom när jag kommer hem! Haha! Sjukt makaber låt egentligen.

Därför följer två låtar från min nyfunna kärlek. Kultiration och Kapten röd på stadshuset i fredags. Det var KUNG!



Kultiration - Seaside! Älska den låten! Verkligen massor!



Kapten Röd - Stjärnorna finns här

Nu blire lite studier för jag ska ju tydligen bli lärare. Hoppsan!

Sundsvall

Snart är min tid i Sundsvall över. Som jag tidigare har skrivit så fick jag en attack av längtan för ett tag sedan men nu känns allt bra igen. Det kommer säkert kännas tungt att åka imorgonbitti men jag trivs i Umeå och ångrar inte någonstans att jag åkte. Kanske alla fina människor jag lämnat kvar här. Men jag kommer ju hem ibland.

Nu när jag har varit nere så har jag hunnit med allt jag planerat och en miljard grejer till. Fredagen var nog en av dom effektivaste dagarna i mitt liv. Herre jesus...

Känns konstigt att jag ska bo härifrån i 3.5 år. Det är ganska lång tid. Då ska jag strax fylla 23, Wilma är 9 och Agnes är 5. Shit.. Helt stört!

Får se när jag kommer hem nästa gång. Det jag vet är att den 19 november SKA jag hem. Så är det bara. Jag ska festa då. HÅRT! Du och jag, Emelie (och gärna lite annat folk med men ändå).

RSS 2.0