Kungens strippklubbsbesök

OKEJ! Jag har väldigt mycket att göra idag men jag har noll inspiration till att varken skriva hemtenta eller städa så jag passar på att blogga istället.

Det är inte en jävel som läser min blogg men jag väl ändå skriva det här. Hela den här soppan om Kungen på strippklubb jag känner att det är klart han ska få gå på strippklubb om han vill det! Det är ju inte så att han har någonting att säga till om och därför spelar det ingen roll vilken uppfattning han har på saker och ting. Han måste ju ändå leva ett ganska enformigt liv och drottning Silivia kan ju inte direkt vara i topp form längre, så det är ju rätt självklart att han vill se lite ungt fräscht kött.

Det enda som gör mig riktigt arg och förbannad är att han gör det FÖR VÅRA SKATTEPENGAR och inte mina men mina föräldrars och folk som arbetar i min omgivning. Det är fan inte okej! Hade han haft ett jobb som han faktiskt förtjänat och tjänar riktiga pengar på så hade det varit okej. Men nu? Nej.

Fast hela den här lögn grejen är också lite njaaa... Fel att bara erkänna? "Okej, jag var på strippklubb och jag GILLADE DET! In your face bitches!" Undra exakt vad pressen hade sagt då? Snacka om att bli tagna på sängen (haha!) då.

Sedan finns det ju en hel del moral hit och dit gällande det här men ska han gå på klubb så ska han väl för fan stå för det!

RSS 2.0