Jobbig Jobbig Jobbig Tisdag

Woooot Woooot!

Sitter på skolan och är groteskt trött. Vill hem till min säng och mina fluffiga täcken. Det skulle vara WoNdErFuL! På schemat väntar biologi men mitt personliga väntar en genomgång av traderas utbud. Jag kommer inte orka lyssna så är det bara. Sista dagen innan lovet! KOM IGEN VAR STARK! LEEEEEEEEEV!

Saknar mitt snuttifluffsnuffs så det gör lite ont i hjärtat. Men vi ses om någon vecka så det går bra!


Mys

Hehe Anna mår som bäst! Dator med facebook i knät och Mannen som talar med hundar på tv! Snart kommer det att göras fika med smörgåsrån och te. Min rygg och huvud tar livet av mig men jag är stark och har ätit glass. Kul att 80% av all min njutning är ätbarasaker.

 

Nu är det dags att vänta på att klockan blir lite mer närmare halv tio så jag kan fika med gott samvete.

 

PS. Jag hoppas att alla förstår att jag satsar på en modellkarriär efter jag tog mina bilder! Dom kommer att skickas till en agentur så fort som möjligt!


Dagens outfit och facelook



Facelook!
Det ska vara rosa ögonskubba också men den syns inte så bra plus en tiara med rosa fluff!



Outfit!
Tröja - Gina Tricot
Strumpbyxor - H&M
Trosor - MQ
Pums - Din sko

080328<3

 

Jag och Joacim i fjällen förra sommaren. Min kamera tyckte vi skulle vara snyggast med en blixt i ansiktet så det fick bli så. Men det är enda bilden på oss som inte innehåller alkohol, pussar eller är från 1800-talet. Mitt hår behövs inte kommenteras det levde sitt eget liv. Hemsk bild egentligen. Hur tänkte jag nu?


Ja jag är en tönt. Nej det är ingen som bryr sig. Men jag säger det ändå! Denna dag för två år sedan så tyckte jag och Joacim Lindgren att vi skulle bli tillsammans. Det är något jag inte har ångrat någonstans!

Dock så har han rymt till Stockholm men vi spenderade fredag och lördagmorgon tillsammans så jag ska väl inte klaga. Jag har smsat som en idoit och han har svarat kort och fåordigt så jag ska nog ge upp nu. Ska skicka ett liiiiiiitet godnatt sms så han förstår jag inte glömt honom när jag haft uppehåll i några timmar.


Ett stort kliv framåt

Nu är jag en stor flicka! Jag har gjort min första tenta! Duktig tjej och klapp på kinden!! Dock gick det väl inte så jätte kalas meeeen det finns ju en omtenta om det skulle skita sig.. Har haft en del att göra i veckan så det har inte blivit så mycket tid över till plugg.

Nu har jag biologi men det går inte att lyssna på läraren. DET GÅR INTE! FUNGERAR INTE NÅGONSTANS.

Jag står och ser på

Mitt liv flyger förbi i en rasande fart och jag undrar mest "Vad hände?".

Åkte till pappa för att jag trodde att jag kunde bli lite ompysslad, plugga lite och fixa på rummet. Men där förtog jag mig. Pappa är sjuk så jag får styra rodret när Maria passade på att åka till Östersund.

Jag kommer aldrig skaffa barn. Det är inte lätt att laga mat när det är fullt krig i vardagsrummet! Tro mig jag har provat!!

Nu säger jag godnatt och tar tag i mitt liv imorgon. Har även tenta på torsdag och ville grina lite när jag läste igenom frågorna. I'm screwed

Dagen D är IMORGON!

The Week of doom har nått sin topp. Imorgon är det provens provdag!

Jag har varit oskrivbar idag... Skolarbete har stått på schemat. Inte kul. Prövning i Kemi imorrn har pluggat som en idiot men kan fortfarande inte mycket. Barbro är stenhård så jag lär ju få göra om något kapitel. Jag är liiiite rädd för att jag även ska ha kapitel 13 som jag inte har tränat ett dugg på. Spännande att se vad morgondagen har att ge mig!!

Biologin får gå som den vill. Helst någon annanstans.

Nu sover vi och hoppas att morgondagen går FORT!

Ge mig sommar och sol och en pojkvän i trädet. GE MIG!

Tisdag

NEEEEEEEEEEEEEJ Matilda du är snyyyyyyggg!! och glad!

Jag är uppe ohumant tidigt!! Det är helt galet... Jag brukar kliva upp nu men idag har jag ätit frukost och ska ta tag i tandborstning och påklädning av min kropp! Det är härnösand som lockar kl 7.55!! Spännande! Muntligredovisning. LÄSKIGT!


Eric Saade VS Rammstein

Kul att jag lyssnade på den här först för att sedan över gå till det där. Ibland gör jag nog revolt mot mig själv!

Eric Saade - Sleepless

 

Rammstein - Ich tu dir weh


Jag gör mig inte på bild

Beautiful bild på mig och Matilda från när kvinnan fyllde myndig.

Fotograf: Linn. Jag har lånat den lite oskyldigt från facebooooook!


Hahah jag är ful! Matilda lyckades att se glad och snygg ut! Kolla dödheten i mina ögon! Men det är kul! Jag var glad! Stads som intogs senare var überbäst! Jag och Emelie är överens om att det lätt var en av dom bästaste kvällarna ute!

 

Rock on bitches!


The Week of Doom - Måndag

Jag pluggar kemi. En måndag kväll kl 22.37. Kul liv man har. Då kan det stå så här i boken.

Onödigt så det skriker om det. Men den gillar tydligen det och man ska inte döma folk efter vad dom gillar. Vill man gå igång på kemiformler får man göra det. Jag är tyst.

Nu ska jag sova i min stora säng och önska att det var fredag. En dag i The Week of Doom avklarad!

Jag är så enkel

Bildspel med Eric Saade

Nu ska jag erkänna en sak. Eric Saade är snygg. Ja jag är en fjant. Men jag kan inte hjälpa det jag har en fallenhet för pojkar med bebisfejs, vet att dom är snygga och är allmänt hej se på mig jag är bäst och snyggast. Men se på honom! Det är mörka glittrande ögat, det är vältränat, snyggt lite halv fräsigt hår och ja.. jag är fast. Jag smälter.

 

Hela min image dog nu. Om någon känner att den vill slå mig så välkommen! Jag är på västermalm idag och har en randing tröja på mig.


VILL INTE LÄGGA MIG FÖR DÅ MÅSTE JAG VAKNA

Imorgon är det vecka 11. Veckan som jag nog kommer komma ut från som en levande död. Vi snackar brutalt mycket uppgifter och prov och diverse som ska göras. Döden är här... Jo just det jag ska ju flytta också. Samma vecka. Det är skön    t.


Åh jag vill inte lägga mig för då måste jag kliva upp och börja veckan.

Godnatt

Melodifestivalen

Jag har inte sett ett enda avsnitt av denna helvetesskapelse detta år! Är det då meningen att jag ska se nu när det är final? Är det meningen att jag ska sätta mig i soffan, äta godis och se på hur Sverige kommer göra bort sig ännu ett år och välja fel låt?

Är det meningen?
Är det så?

Det blir nog så.. Är sugen på godis.

Anges fyller år!

Idag fyller mitt lilla mini frö 2 år!

Dock så fattar hon inte att hon fyller år så det känns lite ovärt att fira henne! Elakt? Ja men man kan ju ta igen det om något år!

Kreti och Pleti - Rajnfeldt


Det funkar inte

Det är kul att jag har lov men har en miljard saker att göra! KUUUL! Så... Blogga på lovet? Nej. Funkar. Inte.  Skolan tar död på mig. Flytten tar död på mig. Saknaden av Joacim tar död på mig. Världen tar död på mig.

Ge mig hjärt och lungräddning så jag orkar blogga igen!

Tradera i mitt hjärta



Man är ju modeposarn själv så bilden är fantastisk! Men här är i alla fall mitt übercoola linne jag köpte på tradera för 94 kr.
Texten är "If I had a hammer.. I'd smash Patriarchy"
Kvinnan säger "I found it!"

Fint bra och kalas! Nu måste jag försöka få ihop mitt liv med film analys och nerpackning av mina kläder. Bra att jag gör det här då. TUMMEN UPP!


Magkattar

Dålig uppdaterning på grund av riktigt kasst mående! Blev skitdålig efter friluftsdagen i torsdags och det blev värre tills igår när det kulminerade och jag blev sängliggande stora delar av dagen. Jag SOV och SOV och SOV! Sjukt skönt! Idag är det helt okej fast jag knarkar diverse tabbletter för att hålla magen i trim.

Nu ska jag göra något spännande med mitt liv. Troligen kolla saker på tradera, min nya drog!

Alice in Wonderland

The Hatter and The Red Queen. Awsome!!

Filmen var fantastisk! Dock så hade den kunnat varit mer skruvad och mer läskig, men man kan ju inte få allt. Fast man måste tänka på att jag är såld på allt Tim Burton gör så jag är kanske inte rätt person att fråga.

Men en sak är säker. Det var inte sista gången jag såg den!

Imorgon så ska en bokanalys vara inne. Min bok är Luftslottet som sprängdes... Den är väldigt lång och inte så bra men inte dålig heller så jag kan vara bitter.

Något som gör mig bitter är min satans mage som snart kommer ta livet av mig. På riktigt! Det var länge sen jag hade så här ont... Jag blir ledsen men får skylla mig själv. Det är bara att härda!

Nu blev det långt och bort från huvudämnet så nu lägger jag ner och tar upp min väldigt ofullständiga analys, men har ändå skrivit 406 ord.

Bravo och klapp på huvudet!

Hit och dit men ändå ingenstans

Idag har jag varit ÖVERALLT! Skojar inte...

... Mamma. Härnösand. Västermalm. Hedbergska. Pappa. Bion. Mamma.

Sedan ska jag vidare till...

... Sporthallen. Bion. Jocke. Mamma.

Kul med lite fart och fläkt i livet!



Adjö

Nöjd

Nu är jag glad och tillfreds med min blogg! Funkar för mig i alla fall. No complains! Då skickar jag min pojkvän på dig! Inte för att det är någon som läser den... Fast det är ju ingen som vet att den finns. Kanske dags att lansera skiten? En liten länk på fejan kanske? Lätt!!

Nu så ska jag vara duktig och leta saker om huliganer till den fina engelskan.

Tack och bock

Den perfekta morgonen



Dagen börjas bäst med frukost och För tidigt på bandit med fantastiska Bollnäs-Martin! Det ultimata hade varit om den gick runt tolv så man hade kunnat sova länge och lyssnat. Då hade mitt liv varit BRA!

Nu har jag bråttom för jag måste gå tio över.

Hmmm...

Blodet droppar Bloodet droppar

Min dag har bestått av näsblod sen det att jag lämnade skolan. Haha galet! Hur täntke kroppen liksom??

Nu MÅSTE jag ta tag i min engelska... Men har en liten jobbig känsla att jag nog kommer lyckas slabba ner boken med lite blod!

Tack och hej för mig


På G igen!

Nu har jag en design! Dock så ska det redigeras massor för jag vill ha stor bokstav på L och A och söt ska fet bort! Det gillas nu ska jag bli en fjant och lägga upp det på facebook! Höhö! För folk ska bry sig så jävla hårt om mitt liv!!!!!!!!

Nu måste jag göra ett jävla onödigt frågehäfte som jag måste göra klart trots att jag bara har två/tre sidor kvar.... orkar inte...




RSS 2.0