Min fetish

Nu mitt i reklam pausen tänkte jag förgylla min blogg med ett inlägg om att jag nog har en liten fetish gällande demoner, demonjägare och stora vingar. Jag vill ligga med allt och alla som går in under den kategorin.

Jag är konstigt och är nog egentligen lite sjuk i huvudet. Förlåt om jag yttrade mig och ni nu inte kan tycka om mig längre men det är sanningen.



Constantine från filmen jag ser nu. Sex!




Alucard från mangan Hellsing. Åh jag minns när jag läste den. Jag var så kär så kär!

En vacker kväll

Här sitter jag och tittar på Constantine med en skål glass på magen. Mår jag som en kung? Att jag gör!

Ett stycke liv

Ett partaj är satt! Alkoholen flödade inte direkt. Men det är skönt så här dagen efteråt.

Idag så är det massa tråkiga saker på agendan.... Jag ska gå ner till tvättstugan (döööööööööden), handla lite grejer som kanske blir en liten godbit att knapra på så här på en lördag och glo på tv.

Späckat schema hela dagen!!! Jag har faktiskt odlat nästan en timmes bränna på balkongen innan jag flöt bort och satte mig här.

Tvättstugan ropar på mig! "ANVÄND MIG!!!"

Lite semster så där då rå

Jag är avliden. Massa promenader och jobb denna vecka har tagit död på mig. Nu tror jag att jag ska sova så jag orkar med morgondagen. Det är mycket att göra. Nu har jag faktiskt långledigt. Om det inte blir en liten dag på söndag så är jag ledig i över en vecka. That's nice!

En fråga som måste besvaras imorgon är:

Vad fan ska jag ha på mig?!

Torsdag

Inatt kunde jag sova! Det var en njutning. Dock så drömde jag helt konstiga drömmar men det kan man faktiskt ta.

Om en timme är det dags att börja knata upp över backarna för att sätta ett jobb. Jag har insett att det är sjukt tråkigt att jobba kvällen. Det är ju inte direkt så att jag kliver upp och gör saker innan jag börjar så hela dagen går åt helvete. Det faktum att jag slutar kl 21.30 är inte så där jätte roligt. Det betyder att jag kommer vara dödligt hungrig och att innan jag är hemma så har nog klockan närmat sig 23...

Nu ska jag grina och äta brunch fast mer frukost för middagen kommer att intas runt halv fyra.

Kanske jag får sova inatt

Jag är verkligen en sucker för fina solnedgångar och uppgångar med för den delen men dom ser man inte så ofta... Tråkigt.

Nu har jag bytt i sängen och hoppas på förbättring. Annars så kommer jag imorgon att pröva med att stänga fönstret.

Wish me luck!


Godermorgon!

Klockan är nästan ingentning och jag sitter uppe. Det är inte så att jag inte har lagt mig än utan jag har faktiskt klivit upp för att möta dagen. Jag måste ta tag i mitt byte av sängkläder då jag blev snorig i natt igen. Skitläskigt verkligen är det.

Tidiningen kom en halvtimme efter det att jag klivit upp och jag har ett sår i näsan som gör väldigt ont.


Jag är så jävla förbannad

Jag hade en önskan idag, EN önskan. Jag ville sitta i min soffa och dum glo på massa serier. Kan jag det? Nej för min dator har besämt sig för att inte fungera. Hatar den.

Hatar att internet explorer är det enda som fungerar och att datorn inte ens tillåter mig att nå internet med någon annan webbläsare. Jag blir arg, frustererad och vet inte vad jag ska göra. Helvetes jävla skit!!!

Skärmen är typ lös också... Den vickar på ett oroväckande sätt.

Jag är så trött, så trött

Mitt natt har varit fördjävlig.

Klockan vägrade promenera långsamt bredvid mig, hållandes i handen så det sprang fort iväg till 00.20 och jag bestämde mig för att sova.

En timme senare vaknar jag av att min näsa kliar så jag håller på att dö. Den har börjat göra det när jag ska sova så idag ska jag byta sängkläder och se om det blir bättre. Detta kliande håller mig vaken och sovande halvt om halvt fram till 03.30 när jag äntligen somnar om ordentligt.

Vid 06.15 så går grannens barn igång och börjar skrika. Vi snackar nu det hysteriska skriket barn kan ha, inte vanlig gråt. Detta pågår alldeles för länge medans jag desperat försöker sova.

Fram till att jag får ett sms som väcker mig strax efter 9 så sover jag väldigt oroligt. Nu är jag svintrött. Anledningen att jag är vaken och uppe är att smset innehöll en jobbförfrågan om imorgon som börjar kl 07.00. Lika bra att kliva upp tänkte jag så jag kan sova ikväll.

Nu ska jag äta frukost och titta på Merlin.

En gatufest är gjord

Hehe var på gatufesten igår. Det sög.

Så jag drog tillbaka till förfestplatsen för vätskepaus så jag missade det enda band som jag faktiskt ville se... Men jag kom inte på att dom spelade förrns jag kom hem på kvällen. Bra tjej!

Nu åker jag till stugan vilket betyder semester från ALLT. Inga människor, inget dator, en liten tv och ingen MOBIL. Ledig helt enkelt. Skönt!

Återkommer som en ny människa när jag kommer hem.

En ny liten glosa

Jag lärde mig ett nytt uttryck idag. Det är barnförbjudet och används tydligen i njurunda. Det är kort och gott

"TT"

Jahapp? tänker du nu. Det betyder alltså trång tonåring och med min döda humor så var det bland det roligaste jag hört på länge.

Fan vad dåligt det lät nu när jag skrev det.... Hemsk människa jag är. Nu sover vi. Godnatt.


Sommarbarnet är utslängt

Jag har inte bloggat på en vecka! Det är tragiskt. Fast jag skyller på att jag har varit tragisk och inte orkat. Jag JOBBAR ju faktiskt. Herre gud.. Då har man ingen fritid. Det har man faktiskt inte om man lägger sig 21.15 ...

Nu är jag ledig tills på torsdag då jag ska jobba mellan 7-13 som vikarie och kommer tjäna typ tre gånger så mycket som jag har gjort tidigare. Kanske inte. Men nästan! NIIIICE! PENKAR! JAAAA!

Hehe nu ska jag ägna mig åt min favorit syssla: SOVA! Slå på lite musik och "läsa en bok" som jag också kallar det.

En dröm jag har

Nu ska jag borsta tänderna. Sedan ska jag sova. Jag är dödligt trött. Måste få sova...

Jag ska drömma om att jag äger en snygg playsuit/jumpsuit/byxdress. Om jag ägde en sån så skulle jag vara glad.

Godnatt

RSS 2.0