Sanningens ord

Jag har svurit inför en bild av den gamle och sörjde kamrat Stalin att jag inte ska vila innan jag sett dessa kapitalistiska bläckfiskar utplånas. - Che Guevara

Världsherraväldet

Världsherraväldet kommer trampa med i marschtakt

Världsherraväldet för triumferna i slutna pakter

Världsherraväldet rensar ut ett korrumperat P3

Blodshämnd emot MTV och ZTV

 Världsherraväldet kan man höra genom hundars skall

Världsherraväldet utav pansarplåt och tung metall

Världsherraväldet kommer skoningslöst att sätta stopp

för soul funk disco rap och all förbannad hip hop



Dumma storlekar

Jag försöker och försöker hitta ett par snygga skor på tradera för det blir gaaaanska mycket billigare. MEN alla snygga skor finns bara i storlek 40... Jag har inte storlek 40.. Då blir jag ledsen...

En studentklänning hade inte suttit helt fel heller...

Ångesten ligger i täta ångor runt mig

Klockan 15.10 ska jag befinna mig borta på teknik och ha ett muntligtprov i kemi. Haha jag är så jävla lyckad att jag haft prov på det tre gånger tidigare men misslyckats så nu är det muntligt som gäller. Dom muntliga proven brukar gå ut på att min lärare lägger orden i munnen på mig och jag ser ut som ett frågetecken.

Jag är skit nervös.. Helt ärligt. Det är skit jobbigt och jag blir ledsen. Varför kan hon inte ge mig godkänt för???


Idag fyller pappa år så jag hoppas på god mat! Grattis du är faktiskt bäst egentligen!

Bästa peppen någonsin!

Vaknade med huvudvärken från helvetet, ont i halsen och ömmande tänder. Det känns som om någon har kört över mitt huvud.

Skit peppande inför nationella idag! Min klass är så jävla liten så vi har blivit uppdelade för att fylla ut dom andra klasserna som ska göra provet. Jag och Rebecka blev utslängda in i ensamheten. Spännande! Borta på teknik ska vi vara också... Jag har inget emot teknikare med deras salar. Huuuuuva!

Jag har en penna i min ficka

Nu har jag läst alla bloggar sjutton tusen gånger... Ätit upp mig gigantiska macka, spelat spel på fejjan och konstaterat att min biologilärare fortfarnade pratar...

Jag började kl 8.40 imorse och min dag kommer att avslutas 16.25. Wonderful! Det är en dag utan ände...

Denna pina slutar 14.40.. Alltså om en evighet.


Dock så har jag min jätte bebis att roa mig med. Hehe

Kul tjej

En unns Raubtier



Raubtier med deras nya låt Världsherraväldet. Hehe lyssna när dom börjar sjunga i början. Det är klockrent!

Vår frekvens har blivit kontaminerad
till digniteten av en prostituerad
oändlig bottenlös regression

Och en bild på Jackie Ferm. KLOCKIS! Hehehe

Detta firar vi med ytterligare en Raubtier låt.





Raubtier - Kamphund! Den är som ett knytnässlag mitt i solarplexus. PANG!

THE HAT

Jag har äntligen fått min studenmössa. Egentligen så är det bara ett problem... Den är nog för liten egentligen. Så fruktansvärt typiskt mig. Men efter lite behandling så kommer den sitta som ett smäck! Blir nog spännande det här...

Hehe så där ser jag ut i den. Kul att mig öga dog när jag skulle se så där fräsig ut och dra en snygg fotopose. Det sket sig .. Som med mössan

Che och jag!




















Hehe ser ni likheten! Blicken är nästan identisk! Jag lovar att jag är född till att bli en stark ledare!

Jag och Jocke ska nog göra det första skolarbetet på  tre år då han och jag är en grupp. Vi ska göra ett fördjupningsarbete om Kuba Revolutionen eller vi skulle det igår. Idag vet jag inte.

Men visst är vi lite lika? Vi är nog släkt!

En liten lista om djur

I en smskonvesation så blev jag tillfrågad vad jag ville ha för hundar och jag vill ha en stor, stark och redig hund. Något att ta i liksom.. Ingen liten fjant som man tappar bort i en skokartong liksom.

För att det här är så sjukligt intressant så har jag sammanställt en liten lista med bilder på dom hundar jag vill ha (utan inbördes ordning)! Spännande va?

 

En liten dobermann. Dock så är jag en dålig människa som vill ha öronen kuperade. Fy för mig! Men svans får dom gärna ha. Höhö. Så det blir import om jag ska ha en sån här!



En stor fin Rottwieler och den skulle få se ut PRECIS som den vill. Bara den har så fina snälla ögon som endel har.



Grand danoirer är ju hel fräna! Anna har en sån och jag blir mer förälskad för varje gång jag träffar hunden.



Denna har jag inte lika stormande kärlek som inför dom andra. Den här hamnar på en fjärde plats och dom andra är bara massa kärlek. Men schäfrarna är fina som attans så det hade inte suttit helt fel!

Egentligen är det bara ett problemo och det är att jag inte skulle klara av en sån här hund för fem öre. Det skulle vara mannen som talar med hundar nästa för jag skulle ha en hund som åt allt och alla. Därför finns det en utväg i mitt behov av ett djur:


 

Jag skaffar KATT! En liten norskskogskatt eller bara en blandras. En mjuk, fluffig och kelig sak.

JAG VILL HAAAA! GEEE MIIIIG!


En tisdag i mitt i livet

Det här är Agnes. Det här är nästan ett år gammalt så hon är väldigt liten här. Men söt är hon då som nu.

 

Idag är det tisdag. Jag och Rebecka försöker komma fram till hur man ska tappa grejer i korridoren och se vad som händer. Spännande!

 

Ulla är "hängig" så INGEN FYSIK vilket resulterat i att jag slutar 11.15! LYCKLIGTJEJ_91


En liten gåta så här på kvällskvisten

För er som inte ser:

Postat av: BernArne (aka Emelie)

Haha du VAR snygg på riktigt! Fast du är alltid snygg! + lite datum och skit.

 

Postat av: Din favorit från långt upp i landet

Vem är detta? jag känner inte igen dig nånstans!!! fast du passade dock väldigt bra i det! jag håller med emelie, du är alltid snygg ;)

 

Skåda dessa kommentarer. Jag är en fjant som ens bryr mig. Min tanke var att jag skulle förgylla min redan förgyllda kväll men ett inlägg om tre manliga skådespelare men jag kom av mig av Min favorit från långt upp i landet.

Fråga 1: Varför bryr jag mig?

Jo för det känns inte som dom vanliga "Hej jag heter Lisa och kollade in på din blogg. Hoppas du får en bra dag och läs gärna min blogg! XOXOXOXO". Personen nämner mig vid namn, anspelar på att den har sett mig förut och har inte länkat till sin egen blogg. Plus att personen i fråga vet att det är Emelie som har skrivit. Hmmm...

 

Fråga 2: Vem är denna person?

Jag har ingen aning... Jag känner inte ens någon uppåt eller gör jag det och nu blir den ledsen i ögat när jag inte kommer ihåg denna person.

 

Fråga 3: Hur hittade personen hit?

Jag länkar på facebook och jag har den på det fantastiska msn. Annars? Ingen aning.

 

Fråga 4: Kommer personen ge sig till känna nu när den fått ett jätte långt inlägg från mig?

Troligen inte men det skulle vara intressant because I'm dying to know! Kul om det är någon tråkig eller om det bara är fejk när jag har lagt ner så mycket energi på det hela. Roligt Anna, roligt!

 

Okej. Jag fick en aning. Ett namn som snuddade förbi mitt inre öga. Filipha Granlund. Kan det vara du mån tro?

Nu ska jag sova och få tro att det var rätt gissning. Vilken gåta! Vilken upplevelse! Vilket fullständigt onödigt inlägg!

 

Godnatt


En måndagsmorgon

Jag har börjat med att ha söndags ångest. Det går inte att sova! Helt omöjligt. Jag blir ledsen... Jag har skrivit mitt tal! That's gooooooooooooooooood! Klappa mig duktigt på huvudet.

Detta inlägg får förgyllas av en bild på ett rådjur som hälsade på mig i tisdags. Det är lite zoo utanför mig med råddjur, ekrorre (som mamma hävdar är psykisktstörd) och lite spännande fåglar. Spännande, eller hur då Emelie? Hehehe

Längtan efter bättre tider

Istället för att skriva tal tills imorgon så har jag kollat igenom alla bilder på facebook som är jag taggad på. Min slutsats är att 98% är fest bilder ... Det kanske inte är så lyckat men det SKITER jag i! Dock så hittade jag en bild som är helt underbar!

Hahha kolla på oss! Man var brun, det var gatufest och livet lekte i precis det där ögonblicket! Så jävla underbart!

Ge mig sommar och lite sol!!!

Min framtid ligger upplaggd

Jag är en dålig bloggmänniska. Men jag har haft sjukligt mycket att göra! Nu har jag sökt till högskola. Jag ska bli:

LÅGSTADIELÄRARE


Jag kommer flytta till Umeå och troligen bli sambo. Dock så är jag lite sugen att pröva mina egna vingar. Vi får se hur det blir. Spännande nu ska jag bli en sexy lärare så barnens pappor vill ge mig fotmassage och haha göra andra oanständiga saker med mig!

Det framtida jag!


Varför får jag inte bara sova?

Varning för fruktansvärt ointressant och detaljerat inlägg!!

Kul att jag har börjat lida av insomnia när jag ska kliva upp och göra saker tidigt.

I fredags när jag skulle upp till högskoleprovet så somnade jag halv två så jag fick knappt fem timmars sömn.

Igår skulle jag inte kliva upp alls och brann därför av som ett ljus när jag släckte på lördagkväll.

Igårkväll så la jag mig i sängen runt elva. Lite sent ja.. Men ändå. Jag låg och läste en stund och blev lite rädd för boken är läskig så jag lyssnade lite på musik men innan kl 00 låg jag i mörkret. Dock så är jag klarvaken! Helt jätte pigg! Efter en timme drar jag fram ipoden och jag kan lova att youtube klipp är sjukt kul mitt inatten. Runt 3 somnade jag med efter 20 minuter VAKNAR jag av att barnet inne hos grannen börjar grina... Kul! Klarvaken låg jag där och funderade på om jag skulle skita i att sova och kliva upp isället men tillslut somnade jag efter lite vridande och vändande.

Nu är jag vaken (?) och ska gå till skolan. Dock har jag bestämt att jag inte kommer orka gå på den två timmar och en kvart långa biologin som sista lektion. Då ska jag hem och sova en stund.

God morgon!

Verkligheten knackar på


Jag var fin i stugan. Min uppgift var att hämta vatten i den pöl som jag står i. Åh jag vill tillbaka dit... Det är så lugnt och skönt! Ingen skola, inga krav, allt bara är.

Imorgon är det dags att ta sig tillbaka till verkligheten. Skola igen och jag har inte lyckats åstakomma mer skolarbete än att jag har lyckats vara vaken till elva igen. Jag kommer vara trött imorrn och har en mördande skoldag framför mig. Kul!

Godnatt eller adjö. Vi får se!

Mannen som aldrig slutar att förvåna



 

Lady Gaga ft. Marilyn Manson - LoveGame (Chew Fu Ghettohouse Fix)


Mot skogen!

Här kommer jag sitta och filosofera. Jag hoppas att det är mindre snö!

Nu beger jag mitt till min pojkvän för att imorgon styra min kos vidare mot skogen. Fredag till söndag kommer att spenderas i stugan och jag känner att det behövs. Jag ska vara så gott som mobilfri har jag bestämt för jag känner mig alltid mer avslappnad då. På schemat står sova, äta, läsa och bli ompysslad av mamma. Jag klagar inte.

På återseende


RSS 2.0