NU:

Sova!

Så gott som klar med gostentan! Ska upp typ elva och lägga en sista hand och klämma in lite källor. Mums!

"Snälla ge mig mera hårdrock"

God dag!

Idag har jag för ovanlighetensskull varit väldigt ineffektiv. Hehehehehe! Nu ska jag trycka lite korv med bröd och sedan komma på en fråga till hemtentan. Mums!

Satt och gjorde ingenting förut och halkade in på Lillasysterlåtar. Helvete vad sugen jag blev på att se dom! Tänk att stå längst fram, svettas, trängas och bara njuta så jävla hårt!

Det är bara jävligt synd att dom inte turnerar just nu... Verkar inte som det är något planerat heller. Det hade varit underbart!!


Mitt förra nattsällskap

Dags för mig att sluta mina gröna och hoppas hoppas hoppas på att jag drömmer samma dröm igen som jag drömmde inatt!

Sov sjukt oroligt och vaknade hela tiden MEN jag fortsatte att drömma samma sak hela tilden, jag fortsäatte bara liksom. Det fantastiska underverket handlade om min stora kärlek just nu.

ALEXANDER SKARSGÅRD!

Orkar inte mig själv riktigt. Men det är sant. Det var underbart och jag älskar min hjärna för det. Verkligen!!!



Jag skulle inte banga!

Take away home edition

Precis en sån där sitter jag just nu och dricker te ur! Sjukt onödigt pryl egentligen men det är väldigt roligt och känner mig otroligt fashion när jag använder den. Dock så smakar den lite plast. Jag hatar när saker luktar eller smakar plast. Men jag kanske nöter in den snart.

Hoppas!

En dag en i onödan

Idag har jag gjort allt förutom att plugga. Först så sov jag jättemycket för länge, sedan satt jag på skolan och hängde i två timmar helt i onödan, sedan hänge jag på stan ännu fler timmar i onödan och nu har jag ätit supergod sparris med bacon.

Hela den här dagen har varit helt i onödan!!

Något som är lite smått irriterande är att jag lämnade min kamera hemma i Sundsvall för att den inte fick plats och nu helt plötsligt så behöver jag den typ jämt. Dryyyygt!!

NU ska jag nog koka lite spagetti och käka lite köttfärssås i min nya fina gryta jag har. Kärlek på den!

Some realy hot stuff! part 1

Varje gång jag hör uprisning med Muse så tänker jag på att den har blivit utvald till världens sexigaste låt. Say WHAT?! Därför så har jag gjort mig en egen.. Lite snabbt. Bäddar in från youtube bara för att det är roligt. Hehe!



Smells like teen spirit - Nirvana



Heart shaped box - Jay Smith! Ännu en nirvana låt MEN med Jay. Jag har nött den här ganska hårt.



Angel - Massiv Attack. Vet nog inte hur många gånger jag har kört den här. Jag ÄLSKAR den. Den ligger nog som nr. 1 på den här listan. Helt klart! Så jävla bra!!





Cold - Static-X! Ignorera skiten i början. Magin sker sen och vilken magi sen. Mums!



Enjoy the silence - Depeche Mode. ÅH! Så bra! Bara så bra! Fast den kan ha något att göra med denna video som inte går att bädda in så får väl länka istället: http://www.youtube.com/watch?v=ofcOJrEo_XY&feature=related

Det får räcka just nu! Måste sova. Nu. Har inte tid att tänka på sånt här nu. If you know what I mean?

Veckan än så länge

Har ett sånt hektiskt liv... Verkligen! Älskar helgen.

Jag hatar snygga människor

... Det gör jag verkligen.

RSS 2.0