Sluta inte prata med mig nu, snälla

Jag har sedan länge kommit fram till en otroligt störande beteende jag besitter. Så fort jag ser en grabb som är löjligt snygg (dessvärre oftast en kändis på en tv eller på en bild) så ler jag fånigt och i vissa fall så fnittrar jag.

Jag är så otroligt fånig så jag har en skärmsläckare med bilder på mindre fula pojkar (jag vet att jag snart är 20 och har flyttat hemifrån) men jag kan liksom inte låta bli. Detta bildspel innehåller bla dessa tre ofula människor men så klart många fler. Hehe.
Jag är dum i huvudet.


Att finna balanser

Jag läser en bok som upprepar samma sak sjutonelva gånger istället för en gång och hej hopp klar. Jag blir arg och frusterad. Visseligen är den ganska bra och lärorik men ack så dryg att traggla sig igenom.

Men jag har mina ostbollar som jag trycker i mig på ett nästan maniskt sätt så jag reder mig.

Nu måste jag fortsätta mysa med min kära bok.

Ian Somerhalder

 

Jag vill ligga med den här mannen. Förlåt Joacim men titta på honom. Kolla blicken! Lite lurig så där.


Se bara på honom... Mumms! Ge mig.

Onsdag

Idag är det en pluggdag. Jag uppskattar inte såna. En liten text på 2 A4 ska skrivas idag. Jag vet vad jag vill komma fram till med vette fan hur jag ska börja.

USCH fy och blä. Vid sex ska jag transportera mig mot Joacim och laga middag åt honom. Jag ska äta fisk för första gången på väldigt väldigt länge. Blir nog gott! Har aldrig gjort fisk förut så det blir spännande att se hur det blir. SPÄNNANDE!

Det är lillördag idag så man kanske ska köpa sig en påse ostbollar att trycka i sig ikväll. Skulle inte sitta helt fel.

Lite sliten så här en söndag

Sittning igår. Trots stor alkoholkonsumtion så mår jag inte dåligt idag. Dock så är mina ben döda efter mina monster klackar. Så väldigt inte okej.

Nu har jag dock fått lite halsbränna efter att det enda jag ätit idag är cola och en billys pizza. Huva!

Idag måste jag diska. Det var väldigt förlänge sen. Skäms lite. Alla mina glas är slut och har bara en kopp kvar. Det blir till att ta en dusch och ta tag i disken som måste diskas i två omgångar för att det är så mycket.


Ett litet sting i hjärtat

Dom senaste dagarna har jag fått en sjukt hemlängtan! Det är inte så att jag inte trivs här eller något sånt. Det här är det bland det bästa jag gjort i mitt liv, men det här är det längsta jag varit ifrån min familj. Visseligen så var Erika borta ett halvår i taget men det var länge sen.

Fem veckor är det idag. Fem veckor sedan jag satt i bilen på väg hit. Det börjar kännas av nu. Måste verkligen plugga järnet så jag kan åka till Sundsvall nästa helg.

Kul liv jag har

Mitt huvud är inte riktigt med mig idag. Det är en smärta som sitter och gnager i huvudet på mig. Inte skönt.

Har haft en paus i mitt plugg med lite glass och Halv åtta hos mig. Nu är det dags att sätta tänderna i "Det pedagogiska kulturarvet"! Känns inte så lockande faktiskt... Att läsa om hur förskolan utvecklas genom tiderna är jag inte så jätte peppad på. Jag har ca 30 sidor kvar plus en hel bok jag måste läsa. What to do liksom? Måste plugga som ett as nu om jag ska hinna med sittning på lördag och att åka hem nästa helg.

Känns som om studentlivet har kickat igång på riktigt nu. Jag som behöver gå på stan imorgon och köpa jeans. Inte kuuuuuul!

Så galet less

Just nu så galet less på hur jag ser ut, hur mitt hår ser ut och alla mina kläder jag har.

Jag ska:

- Färga håret (frågan är om det blir färg eller bara en toning)
- Fixa kläder till sittningen
- Köpa nya jeans
- Fixa kort på IKSU så jag äntligen kan komma igång med träningen
- Köpa aceton så jag kan ta bort mitt slitna nagellack
- Se om jag hittar en stor mysig tröja så jag kan gömma mig från hösten

Jag ska börja min förvandling med att tvätta håret. Helt galet av mig!!

Äre fest eller?

Satt i en hög förut och vill mest bara grina lite över hur opepp jag var! Det var så enormt skönt att bara sitta i mjukisbyxor och klappa mig på magen medans tvn stod och pratade på. Kändes som den perfekta fredagkvällen meeen jag tänkte att det är kul på insparken och efter förra helgen så hehe jaa!

Jag tog tag i mitt liv och ställde mig upp och fixade håret. Det blev helt awsome! Då pang kom han! Peppen! Nu sitter jag här och bara väntar på att klockan ska bli 18!!!!

Jag är så sjukt peppad!!!!!! Nu kör vi jullaget!



Min ulitmata fest bild. Förutom dom äckliga som finns överallt. Så här peppad är jag!!!

Kungarna av Tylösand

Har precis sett det andra avsnittet av Kungarna av Tylösand. För varje avsnitt så blir jag mer och mer såld. JAG ÄLSKAR DET!! JAG ÄLSKAR DOM!!


Tid att sova

Jag är så galet jävla trött... Funkar liksom inte riktigt som jag ska!

Ska nog lägga mig och läsa lite i den mysiga boken "Från wikis till mattefilmer - om IKT i skolan" så jag kan börja fundera på den uppgiften snarast.. Sounds good!

God natt!

Lite onsdags gott

Här står jag och kokar rödbetor som aldrig vill bli klara. Dom har blilliga rotsaker på Ica, 4,90 för alla rotsaker. Fett nice!! Sjukt gott!


Fast jag drömmer lite om den fantastiska salladen jag åt när jag var vilse i Stockholm. Sjukt god var den! Vill äta lite på den igen. GOTTT!!!


Slipper laga middag idag! Joacim bjöd mig in på middag med honom och Joakim. Jag ska få pommes! Åh jag dör lite i hjärtat när jag tänker på det. Längtar lite efter potatis... Åt det idag! Det var gott

Vill sova

Nu är jag på g att få tillbaka min förlorade sömn. Det är ganska jobbigt eftersom det då för varje natt jag får sova så blir det tyngre att kliva upp. Idag var det riktigt tungt.. Jag borde gå om 25 minuter men jag sitter och tuggar i mig en liten macka som får mig att hosta sönder. Har lite bråttom!

Har även börjat med en ny grej när jag sover. Vaknar varje natt vid fem och är pigg så jag måste ligga vaken en stund, dryyyyyyyygt! Sedan vaknar jag klockan åtta igen och gör samma sak. Tyvärr så blev jag tvungen att kliva upp innan det idag..

Medicinering på högnivå

Idag har jag varit på apoteket två gånger. Den är den motion jag har fått sedan i lördags. Hehehe!!

Jag har sedan i torsdags lagt ut ca 200 kr på saker som ska få mig att må bra. Senast i rader är det en nässpray som kostade 100 spänn som ger näsblod. Känns jätte bra då jag snyter ut massa blod.. Hehe kul att sitta och blöda imorgon på skolan. HEHEHEHHEHE!!!

Elin om du läser detta (även om det är mycket osannorlikt) så förlåt för att du inte fick dina grejer varken igår eller idag.

Kvällen vi firade nyår 2070

Det där med bilder när man bloggar känns lite överdrivet eller så jag bara för lat för att fixa några. Ni kan få en bild som jag snor från Evelina på fejjan.



Häflten missade vilken kamera vi skulle titta in i. Jag missade att min lugg INTE ville vara med (egentligen ville inte någon del av mig vara med man vad gör man?)

Detta var innan det gick utför. Den stora frågan efter kvällen är:

VEM FAN SHOTTADE JAG MED?!

Minns att personen i fråga tog en fisherman och jag mintu.

Är huvudet dumt så får kroppen lida

Igår hade jag JÄTTE ont i halsen. Jag kunde knappt äta då det den där lilla detaljen att svälja kändes omöjlig. Som den idot jag är så drog jag iväg på partaj igår. När jag gick hem var jag lika hes som på gatufesten för ett antal år sedan.

Imorse när jag vaknade så fanns min röst inte längre. Jag fick inte fram ett ljud! Helt tyst!!! Jag repade mig under dagen men efter det att jag pratat i några minuter med några personer så gick det åt helvete så nu sitter jag här och får knappt fram en viskning. FAN!

Men har ingen annan än mig själv att skylla! Gårdagen var som vanligt helt galen och helt sjukt kul! Lätt värt det!!!

OH NO!

Gunn Imsen har avlivad min hjärna.. Den smälte precis sönder. Hjärnan fick en total härdsmälta och orkar inte ta emot mer information.

Har tre valfria lärandeteorier kvar att läsa tills imorgon 10.30. Men. det . fungerar. inte.

Nu ska jag borsta tänderna, lägga i mig sängen och se slutet på ett påbörjat true blood avsnitt.

RSS 2.0