Ullared

Tittar på Ullared. En kvinna sa på ett ungefär:

- Det finns två saker som tillsfredsställer en kvinna. The 69 och en tur till Ullared.

Är det så? Jag har aldrig varit där... Om dessa två komponenter är jämförbara så varför inte?

Nu ska jag snart sova som den 40+ jag har blivit. Hehe... lite pinsamt.

För att någon kanske bryr sig

Måndagen är snart avklarad. Nu har jag gjort mer än hälften. Känns bra!

Jag tror jag har glömt säga att jag har fått en lägenhet i Umeå. Någon ska ta sina vingar och flyga ut ur boet. Läskigt! Från den 1 juli är jag ägare av en lägenhet på 20.9 kvadrat. Det gillar vi!

Jag ska betala min första hyra imorgon. INTE OK!

Nu ska jag trycka en macka och sova. Orkar inte jobba.. Det är så slitsamt. SÖMN!


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?



Det här är jag just nu. Hela helgen har jag vräkt i mig saker som brukar sätta sig på fel ställen.
Fredag: Midsommar och det säger ju sig själv hur det slutade.
Lördag: Åkte till Malin och då kom jag och Emelie på att vi ville ha oskrokar, chips, popcorn OCH choklad. Det Fint. Jag var fortfarande mätt när jag vaknade.
Idag: Pappa drog fram chips, nötter och godis. Lite sockerhaltigadrycker under dagen på det.

MEN idag har jag gått från stan och hem till Granloholm och cyklat ett varv runt sjön med Wilma! Så jag har rört lite på mig idag.

NU är det tack och godnatt för mig. Upp imorgon kl tidigt och jobba. INTE KUL. Hälften kvar nu.


Jävla skitdag

Idag är ingen bra dag. Jag skulle kliva klockan 09.00. 10.25 rörde jag mig ur sängen. Det är distriksmöte idag och jag har inte gjort det jag skulle göra och det var typ det viktigaste på hela dagordningen. Så det blir till att gå dit och berätta vad jag gjort.... Dom kommer bli arga och jag kommer skämmas.

Det ser ut att bli en fantastisk dag. KUL!

Midsommar 2010


Igår var det midsommar! Klev upp 5.15 för att fixa lite pensionärer och klockan halv tolv trampade jag iväg till Bureplatsen för att möta min familj. Så nu så blir det lite kassa bilder eftersom jag varken kan min kamera, kan fota eller hade en stilla sittande objekt.




Full fart vilket är mest hela tiden.




Enda gången hon satt stilla var när hon fick fika. Stillheten varade i två sekunder.



Det var lite ljust. Det är massa himmel som blev vit och det vita under är bureplattan. Färgklicken i mitten är min lillasyster. Hon är söt.

Kvällen spenderades i Bosvedjan. Det var mysigt och jag var dödligt trött. Summan är att det var en lyckad dag.


Jag älskar dig

 

En enda jävla röra

Fyyyyyy! Att gå omkring i gamlingarnas ångest över att dom blivit gamla och deras hudflagor tar liksom musten ur mig på dagarna. Jag orkar inte göra någonting och är så förvirrad och glömsk att jag blir orolig.

Igår så glömde jag att det var jag som körde när jag åkte till Malin. Det var inte helt okej.

Idag så var jag stensäker på att det var måndag till Daniel hävdade att det var tisdag. Helt chockad satt jag och tänkte bli arg och säga att han hade fel tills jag frågade pappa och han också sa att det var tisdag. Då tänkte jag att dom inte kände varandra och därför inte kunde lura mig bakom ryggen på mig så jag bestämde mig för att det nog var tisdag ändå. Det står så på datorn och då är det sant.

Nu ska jag fika och sedan sova. Usch. Det är inte roligt att lämna hemmet 6.10... Det är 20 minuter tidigare än jag brukar kliva upp när jag började som tidigast på skolan.

 INTE OK!

10 000 steg är övergångna.

Idag var jag übernördig och hade stegräknare på mig när jag jobbade! Vid lunch hade jag stolt gått ca 2300 steg. Efter lunch när jag gick hem så  hade jag gått 800 steg... Fast jag kan säga att jag satt ner en hel del utan att skämas då jag satt och var social med massa pensionärer. Meen jag gick till och från Lindgården från Granlo så jag lyckades få ihop knappt 9000 steg där. Så dom 10 000 som man ska gå är passerade så nu kan jag sitta resten av dagen. Chill!

Bröllopet!

Jag hade bestämt mig mest av princip sak för att INTE titta på dagens bröllop. Men nu sitter jag här tårblank och tittar ändå. Skämms gör jag. Men nu måste jag ju se klart vigseln. Men jag måste säga att klänningen hon har på sig INTE var den finaste. Jag menar inte att den är ful men snyggare har jag sett. Om hon ändå ska spendera vara skattepengar kunde hon väl ha lagt det på något redigt.

Skärpning!

Joacims "snyggmin"!

Jag har noll inspirataion till att blogga då jag sliter som ett djur på jobbet och kliver upp runt fem. Då blir man trött och vill mest bara sova. Men nu har jag något roligt på g. Kolla!



Haha visade bilder som jag hade tagit för mamma och så kom den här bilden upp för den låg i samma mapp. 

 Vem är det där? frågar min kära mor.

- Det är ju Jocke, säger jag.

- Oj, jag kände inte igen honom. Vad snygg han var! säger hon förvånat.


Haha egentligen var det bara kul när man var där. Haha! Men lägg märke till minen han har. Den där gör han alltid när han fixar håret eller kollar sig själv i spegeln för att se snygg ut. Så sjukt kul!

Hahahahhaha!


Äntligen fredag!!!

Emelie dissade precis min humor. Hårt. Blev ledsen. Läs här: HÄR!

Såg även från tidigare inlägg att hon var snygg och fixad. Ska jag också vara det? Får jag ha mjukisbyxor? Osminkad kommer jag vara dock är jag helt svart då jag glömde smikborttagningen innan jag klev in i duschen och väl där så fanns inte orken till att ta tag i det. Det blir ett par jeans. Så får det bli. Kan ju alltid smygbyta när jag kommer hem. Busigt av mig!

Dödligt tråkigt inlägg

Idag har jag fått en liten fågelunge att ta hand om. Hon är söt och snäll och jag klappar henne på kinden ibland. Det känns bra. Mitt liv har fått en mening.

Jag har även varit på vikariekurs. Det var tre timmar idag och imorgon hela dagen. Dagens utbildning var sjukligt ovärd så jag bävar inför morgondagen. MEN jag har kära Matilda där som livar upp mitt liv. Underbart!!

Nu ska jag hitta på saker för att hålla mig vaken tills det är tid är sova.

En liten uppdatering så där i smyg

Jag har haft noll lust/ork/tid att blogga.

Sen senast har jag varit fantastiskt glad och fantastiskt ledsen och ibland allt samtidigt.

Jag har åkt flak och skrikit som en idot.

Jag har fått en asbra kamera som jag vill ligga med.

Jag har varit ute och gått i högklackade skor så min fötter fortfarande gör ont.

Jag har ätit dom godaste stripsen i mitt liv klockan halv fem på morgonen.

Jag har börjat jobba och insett att jag ska ta livet av mig när jag fyller 70 så jag slipper bli gammal och sjuk.

Jag har insett att jag kommer börja jobba kl 07.00 i fyra veckor framöver vilket resluterar att jag måste kliva upp runt 05.15!

Godnatt.

Studentveckan är intagen

Jag har nu gått in på min studentvecka. Om på fredag är jag inte längre gymnasieelev. Det är en ganska läskig känsla. Det är full rulle med dansing, städning och diverse annat. Kommer vara helt död på lördag!

Idag skulle jag inhandla vita underkläder. Jag lyckades med den bedriften med resultatet är diskutabelt. Men dom är vita och bhn har släta kupor. Mamma betalar dessutom så det gör inte så ont om jag inte använder skiten igen! Bäst!

Nu är det hög tid att ta tag i mitt rum och göra det sista. Sedan power nap innan det blir kallelse skrivning med AU. Haha fettcoolt det låter. Jag är så super mega tufff!!!

Äntligen utsövd

Inatt har jag för första gången på så länge så jag inte ens minns det som jag har sovit längre än till klockan 11. Det var fantastiskt! Klockan 12.34 vaknade jag!!!!! Skönt!

Nu ska jag snyta mig och äta klart frukosten´!

Fula bilder från stenåldern

Alltså hahahhahhahaha! Hittade lite grejs på datorn... Vet inte om jag ska skratta eller gråta.... (All text och blder är helt fucked up. Men det är fint ändå. Det blir lite mer levande då! Right?)

Jag och Filipha på avslutningsfotot i nian. That's some hot chicks!



Jag och Matilda åkte till Stockholm någon gång i ettan för att se på min älskade Manson. Hatar min lugg men älskar min hårfärg. Helt orört och som en chokladdröm. Redan här började jag med min öppen mun pose.

Högstadiet någon gång! Alla måste kolla två saker. 1. Min arm! Hahaha! 2. Emelie! HAHAHAHAH!




Vi skulle se söta.  Två av tre lyckades.



Vem har inte drömt om att dansa i ett omklädningsrum?


There is more to come if we want to! Spännande!

 


Lillördag

Tänkte rota runt i Jockes dator och se om jag kunde hitta en rolig bild att lägga upp... Men det sket sig för han hade inga bilder på datorn. Dumt! Nu fick jag hans dropbox men inte fan hade han några bilder där. Ännu dummare!

Ikväll ska jag grilla. Sjukt sugen är jag!

Nu ska jag sova lite. Fantastiskt!

Första brännan: Check

Kanske borde börja med nya rubriker... Men dom är så fräsiga!

Jag har bränt mitt ansikte. Det är inte så tjusigt! Jag har en tendens att inte få färg i ansiktet alls om man jämför med resten av kroppen så nu är jag i alla fall röd. Det är ju en fördel!

Det är helt galet men jag har mer att göra nu när jag har noll att göra i skolan än tidigare. Späckat schema denna vecka! Peppat! Klassmys imorgon hos Rebecka. Mysigt!

Nu ska jag nog slänga på mig en pyjamas och sova. Ska nog slänga iväg en efterlysning på min kära mor också. Någon som sett henne?

RSS 2.0